lauantai 31. maaliskuuta 2012

Suosikkiblogeja

Blogeja tulee luettua monenlaisia. Monien blogien tekstit koskettavat ja antavat ajattelemisen aihetta. Monet avautuvat omasta elämästään, voi myötäelää niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä. Monet blogistit tuntuvat jo aivan tutuilta. Läheisiltä. Vaikka kommunikointi ei olisikaan molemminpuolista. On paljon blogeja joissa vierailen usein, luen jokaisen kirjoituksen, vaikka en koskaan kommentoikaan.

Eilen sain Liebster Blog-tunnustuksen Mairalta.


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu" mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-tunnustuksen ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä tunnustus blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille tunnustuksen lähetit, lähettävät sen eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen.

Osasta blogeja on vaikea arvioida seuraajien määrää. Kaikki eivät käytä laskureita tai blogiin ei voi liittyä. Minäkään en käytä. Seuraajien määrä on epäolennaista. Joten nyt täytyy arvata näiden seuraajat. Toivottavasti ei mennyt ihan pahasti alakanttiin.

Jaan siis saamani tunnustuksen seuraaville suosikeilleni:

1. Koruttoman kaunista on blogi, jossa kirjoittaja monista vaikeista hetkistä huolimatta ei tunnu koskaan vaipuvan epätoivoon, vaan löytää jokaisesta asiasta sen hyvänkin. Blogista huokuu elämään tyytymisen asenne. Nämä päivitykset luen aina heti.

2. Lunatar kirjoittaa blogissa Projekti nimeltä ero kamppailustaan uuden elämän alussa.

3. Puolen hehtaarin metsässä on toiset päivät enemmän auringolla kuorrutettuja kuin toiset. Hetkiä kissojen ja miehen kanssa koittaen jaksaa työelämän pyörteissä.

4. Taivas varjele mitä sieltä tulee on miehinen kuvaus yhden avioliiton päätöksestä.

5. Pik.ku tekee melkein joka päivä jonkun uuden ihanan pik.kujutun. Ehtymätön varasto ideoita. Luen joka kerta ja ihan siksi, että haluaisin olla samanlainen, vaan en ole.