torstai 4. heinäkuuta 2013

Mansikoita ja pientä pintaremonttia

Luin tässä yksi päivä horoskooppia. Siinä sanottiin jotakuinkin, että nyt on hyvä aika tehdä asioita, joita on siirtänyt. Luin horoskooppia, kun olin pikku tauolla jostakin hommasta. Olen nimittäin lomareissun jälkeen urakoinut kaikenlaisia tekemättä jääneitä hommia tai hommia joiden tekeminen ei vaikuta suuntaan tai toiseen. Hommien välillä ajattelen, että eiköhän se nyt riitä, keitän kahvit ja istun terassille sitä juomaan. Samalla silmiini sattuu joku tekemätön työ.

On ollut ihana tehdä kaikkea. Voimia tuntuu riittävän hyvin kaikenlaiseen. Lapsista on mukava, kun äiti on ulkona ja touhuaa. Istuva äiti hermostuttaa lapsia, äitiin pitää saada liikettä! Nyt pitäisi koluta varastoja ja kaappeja. Esikoinen haluaa myydä lelujaan kirpputorilla ja samalla siinä menee muutakin. Esikoinen valmistautuu kouluun. Pikkulasten lelut kuulemma joutaa myydä pois. Minäkin varmaan valmistaudun. Siivoan nurkkia uutta elämää varten, teen pikku korjauksia ja pientä pintaremonttia, säilön satoa. Valmistaudun.

Säilöin tällä viikolla mansikoita. Laitoin laatikon enemmän kuin tavallisesti. Tavallisina talvina mansikoita pitää vähän säännöstellä, mutta ehkä ensi talvena tarvitsemme tavallista enemmän mansikoita. Kaurapuuro maistuu niin paljon paremmin mansikoiden kanssa. Lettujen päälle omatekoinen hillo on niin paljon kivempaa. Sitä me ensi talvena tarvitsemme, ajattelin, minä ja lapset.