torstai 19. syyskuuta 2013

Markkina-arvo

Minulla on hyvä olo näin eronneena. Arki asettuu uomiinsa, rutiinit lasten kanssa ovat hyviä. Mieskin on kai rauhoittunut siellä reissussaan ja herännyt ymmärtämään, että itse on asiansa hoidettava. Eilen ainakin sain häneltä hyvin ystävällisen viestin, että voisinko avata hänelle tulleet laskut, skannata ne töissä ja lähettää sähköpostiin. Voisinhan minä, eipä tuo maksuhäiriömerkintä taitaisi kenenkään elämää piristää.

Syystä tai toisesta tein itselleni profiilin treffipalveluun. Ehkä se oli uteliaisuutta, ehkä sellaista vapauden huumaa "kun voin, niin teen". Tai kuten eräs kirjoitti profiilitekstissään "Juuri eronneet markkina-arvon testaajat eivät kiinnosta." Että kai minä olen sellainen, juuri eronnut markkina-arvon testaaja.

En erityisesti etsi miestä, joka tulisi tänne, olisi läsnä ja lähellä. Nyt enemmänkin olen etsimässä miestä, jonka kanssa voin jutella. Päästä selville, että mitä miehet ajattelevat, miten miesten ajatuksenjuoksu kulkee? Millaisia naisia miehet etsivät ja miksi? Ehkä jotenkin oli nyt tarve tuon ex-miehen jälkeen saada huomiota joltakulta.

Markkina-arvon testaus sujuu aivan hyvin. Minusta kiinnostuvat sellaiset filosofiset tyypit. Alfa-urokset eivät. Tietenkin profiiliteksti ohjaa. Hyvien käytöstapojen puute ihmetyttää joillakin. Kun lakkaa kiinnostamasta, jotkut sanovat ystävällisesti, että "et ole etsimäni, onnea etsintään" ja jotkut vain vaikenevat. Jotkut ovat siellä avoimen vihaisia naisia kohtaan. Onkohan heillä liian aikaista olla koko palvelussa? 

Ketään en halua tavata nyt. Minkäänlaisista treffeistä en halua edes keskustella, onneksi ei ole ehdoteltukaan, ainakaan tosissaan.