sunnuntai 7. elokuuta 2011

Muuttopuuhaa


Vaikka siis en olekaan vielä saanut päätöstä uudesta asunnosta, on tämä asunto päätetty myydä. Kyllä joku asunto löytyy, se on selvä. Tämän myyminen ei kuitenkaan suju ilman työtä. Tässä on asuttu vajaa kuusi vuotta ja tavaraa on kertynyt. Sen lisäksi tulemme jokatapauksessa muuttamaan pienempään. Hieman on vielä selvittelyssä mahdollisuus varaston vuokraukseen. Silloin tavaran poistaminen ei olisi niin akuuttia. Parempi tietenkin olisi varastoida kaikkea toiset, jolloin jos jakoon päädytään piankin, niin jako olisi kohtuullisen vaivaton. Varasto vain tyhjäksi. Kun nyt meillä on esimerkiksi kaksi ruokaluryhmää; toinen keittiössä ja toinen olohuoneessa.

Sen lisäksi, että tavaraa pitää poistaa ja pakata, niin täytyy tehdä pientä pintaremonttia. Pienet piirustukset pitää maalata piiloon, yksi miehen suutuspäissään seinään lyömä kolo pitää peittää ja maalata ja eilen jo kertaalleen maalasin peltikuorisen takan makuuhuoneesta. Tänään maalaan uudelleen. Eikä siinä mitään, olen minä tottunut maalamaan. Minähän täällä olen kaikki maalaukset tehnyt tähänkin asti.

Mies vaan on taas ihan statistin osassa koko hommassa. Ei osaa ryhtyä pakkaamaan, ei osaa ryhtyä pieneen pintaremonttiin. Jopa lapset kieltäytyvät olemasta miehen kanssa mitenkään kunnolla sillä aikaa, kun äidillä on heidän mielestään jännittäviä hommia menossa. Kokoaikainen kaaos menossa. Mitähän tästä tulee?