keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Yhteydenotto

Nyt on exällä rahat loppu ja hän palaa Suomeen. Sain kiertoteitse kuulla siitä rahojen loppumisesta, ex laittoi tänään tekstiviestin, että huomenna tulee Suomeen. Voisi kuulemma ensi viikolla tehdä elatus- ja tapaamissopimusta. Se huoltajuushan on jo käräjillä vireillä, jonne soitinkin heti tekstiviestin jälkeen. Kuulemma ihan näinä päivinä on päätös tulossa. Toivottavasti ennen exän tuloa. Yhtään en tiedä, että mihin hän aikoo asettua ja aikooko tavata lapsiaan. Ei ollut puhetta. Täytynee palata siihen.

Eilen mietin sitä, että miksi olen ollut niin haluton viemään elatusasiaa käräjille. Tulin tulokseen, että en halua minkään muistuttavan meistä. Että ex unohtaisi meidät. Pysyisi jossain. Ehkä ajattelen, että ex menettää oikeutensa lapsiin, kun ei maksa. Että minä maksan = minun lapseni, yksin. Jos hän kerran kuussa maksaa jotakin, hän muistaa koko ajan, että hänellä on jälkikasvua. Pitää omaisuutenaan.

Ja on niin hänelle tyypillistä, että kolmessa kuukaudessa hän laittaa sileäksi rahan, jota minä maksan pankille 5-6 vuotta, joka kuukausi.

Saa nähdä menetänkö taas yöuneni ja käynkö kireäksi?